Mat kaos i skolan idag! :S

Hejhej! Idag i skolan var det inget speciellt ända till maten. När vi kom t matsalen så hade vi fått för lite mat från en annan skola. Så alla fick skit lite mat. Och vi trodde först att man fick ta en till motion. Men man fick inte sen alla börja typ dampa. De bråkade med mattanterna och började skrika VI VILL HA MAT, VI VILL HA MAT!! De skrek så i Matsalen, I skolgården & i klassrummet. Lärrarna blev skit arga på oss och typ dampa. Men jag svär det var cok kul!! :D  Jag borde haft med mig min mobil så att jag kunde filma, men det var skämmigt att de i sin egna klass började skrika men jag var med de men skrek inte :P :S Men just nu sitter jag och pluggar lite matte. Snart ska jag kolla på step up fast jag har sett den typ tusen gånger. Men iaf Hej dåå :**
Bjuder på en bild :**
Så här såg man ut idag dåra :*

HAHA, jävlar va sant!! :) Men inte alltid.

.


ÖPPET HUS -.-'

Tjenare :D <3
Idag ska jag t skolan ungefär om 2timmar den börjar halv 6. & jag bor 5min bort från skolan ;) Men iaf. Vi ska jobba Svenska-Pilen i 3 jävla timmar. Kommer bli skit tråkigt men kul att vara med de i klassen!! ;) Bilder kmr KANSKE sen. Jag ska oxå gå runt i andra klassrum och kolla lite :) Imorn så är det slapp dag. INGA JÄVLA FUCKING LÄXOR BREE!! <3
HAH, men nu måste jag äta och fixa mig.
Puss
See'yaah :**
Bjuder på bilder på mina älsklingar o på mig :**


Kärleken är som en utmaning du måste våga för att lyckas ...

Heii :)
Idag så ska jag på min kompis Patricias kalas. Kommer bli kul :) jag & några andra kompisar ska dit tillsammans. Vi ska träffas vid skolan 15:30. Innan jag ska dit kmr min kusin Jennelie till mig. Måste fixa håret & välja kläder innan kalaset. Idag fyller min store bror 15år så Grattis t dig!! Igår började vi skolan klockan 10. Jag & Maria-Lena åkte med min pappa t min farfars affär för det är nära min skola. Min pappa jobbar där eftersom min farfar är i Spanien :D men vi var där till halv ungefär. Sen kom Ewelina & Nikola o vi gick t Ewelina för att kolla på hennes nya hund. Den såg skit läskig ut men ja. Men iaf klockan var 10 i 10 när vi var påväg från Ewe t skolan. Vi kom precis fram t skolan när de öppnade dörrarna som tur det!! :) <3 Men nu ska jag fixa håret.

See'yahh :*


Även om du står på tå, når du ALDRIG upp till min nivå.



YOU FREAKED OUT AND WALKED AWAY...

Hejhej. Den här veckan var jag i skolan & med mina kompisar osv.
Det är sjukt redan första veckan i skolan o hade ett prov igår D:
Det är faktiskt kul i skolan :P Förutom att vakna tidigt :s
Men igår var jag hos min farmor & farfar. Mina kusiner kom oxå dit. & min kompis som bor i samma gård som min farmor kom hem t min farmor oxå. Men det var kul.
Just nu är mina kusiner hos mig. Men jag sitter med min lila kusin Kevin & kollar på typ något tråkigt program. Men nu ska vi gå till över våningen och hänga med de andra :)
See'Yahh
Justin bieber i sin nya frisyr :D

FRI(END), BOYFRI(END) GIRLFRI(END), BESTFRI(END) EVERYTHING HAS AN END EXCAPT.... FAM(ILY) IT HAS 3 LETTERS THAT SAY ''I LOVE YOU...


Skolstart...... D:

Hejhej ledsen för dålig uppdatering men pallar inte blogga xD
Förra veckan var det typ mycket chill, Var med mina kompisar & kusiner, chillat vid datan osv.
Idag var jag nere i stan med Lucy & Leona (kusiner) Köpte inget. Men min kusin Lucy köpte lite. Nu är man hemma och chillar lite vid datan. Snart ska man äta lite. Imorn börjar skolan, Saknat rätt så många i klassen.
Bloggar kanske imorn vi får se :D <33
See'Yahh :D

Svar på tal:

Jessica.a - Om : T V Å T U S E N T O L V :
Va fina bilder!! skiit sööt :)<3

Svar: Jessi du är söt <3
Saknar dejj vi måste ses snart <3

Alla är vackra på sitt egna sätt :**

Hejhej :D Det få bli ett snabbt inlägg.
Har inte kunnat blogga på några dar för:
I måndags var jag med Maria min bästis, och hade inte lust för att blogga.
& igår var jag ute med Marina.
Idag har jag inte gjort så mycket speciellt.
Min morbror kom t oss osv. Men imorn ska jag tagga ner t donken med Marina. ;D
Shit det har fan gått skit snabbt, vi börjar skolan om precis en vecka :/ Men ska bli kul, har faktist saknat rätt så många från klassen ;)
Men bloggar kanske när jag har kommit hem imorn ;)
See'Yaah
<3
<3

T V Å T U S E N T O L V <3

Hejj Hejj!
Hoppas ni kommer få ett underbart nytt år som är bättre än 2011. 2011 var det oförglömligt år som ingen glömmer, jag önskar er alla ETT UNDERBART ÅR!! :) hoppas ni hade det bra sista dagen i 2011 & såklart resten av dagarna i 2011. Det får bli ett snabbt inlägg för ska tagga ner t min farmor idag. Ska bli så kul :)
Puss puss :** hoppas ni får ett underbart år igen <3


RSS 2.0